Langelandsturen forløb særdeles godt! Bededags ferien er jo et af klubbens store samlings punkter år efter år. Der er nogle af vores medlemmer, grundet arbejde, distance til klubbens lokaler eller hvor familielivet tager tiden, som ikke ser hinanden ret tit. For dem, er det jo fantastisk at de kan samles, på en tur som denne. 
Deltager antallet, i år, hvor vi tog til Langeland var på det højeste i mange år. Hele 18 deltager den første aften og de efterfølende dage var der 16 og 12 deltager. Vi har de sidste år ligget på gennemsnit 10 deltager på turene til Enebærodde. Så det tegner rigtigt godt for vores lille forening, som ligger på et medlemstal under de 30 stk. At vi kan samle så mange aktive medlemmer til vores årlige weekend klubture er, intet mindre, end fantastisk. Dertil skal det også siges at det er en fornøjelse at de inviterede gæster (venner af klubbens medlemmer) som kan sætte et lidt sjovt præg på vores turer. Måske får de lyst til at melde sig ind hos os en dag.
Langeland kastede en del fisk af sig, specielt de sydfynske Ø havs Barracudaer var der nok af (Hornfisk). Men vores gamle og garvede medlemmer, som har fisket mange år på øen, viste os hvad det ville sige at have lokal kendskab og omsætte det til fangster af havørred. Hvilket så også betyder at de må leve med, fremover, at vi andre hænger dem i haserne, når de kører ud til vandet.   Vores madmor Lise Pontoppidan sørgede endnu engang for at vores maver var fyldte, der manglede som sædvanligt intet til måltiderne..... ja, så var det i hvert fald ens egen skyld, hvis der gjorde.

Vi håber på at vi, til efteråret på Enebærodde, kan samle endnu en stor flok til et par hyggelige dage.

Tight lines

Ruben Jepsen